Medzinárodná ekonómia a jej postavenie v ekonomickom vzdelávaní - Muchová, Eva, 1961-
Klasifikácia medzinárodnej ekonómie. Aktuálnosť medzinárodnej ekonómie. Dôvody rastúceho významu medzinárodnej ekonómie.