Zhodnotenie Lisabonskej stratégie - Lukáčová, Ivona
Obnovená Lisabonská stratégia. Hodnotiaca správa Wima Koka o stave plnenia a dosiahnutých výsledkoch Lisabonskej stratégie. Zhodnotenie Lisabonskej stratégie.