Vplyv priamych zahraničných investícií na formovanie ľudského kapitálu - Darmo, Ľubomír, 1984-
Formovanie ľudského kapitálu prostredníctvom priamych zahraničných investícií. Faktory ovplyvňujúce vzdelávanie zamestnancov. Transnacionálne korporácie a formálne vzdelávanie. Priame zahraničné investície a podpora vzdelávania na Slovensku.