Dopady externalizácie nákladov nadnárodnych korporácií na ekonomiku MSP na Slovensku v kontexte so SZP - Homolová, Adriana
Dopady externalizácie nákladov nadnárodných korporácií na ekonomiku malých a stredných podnikov na Slovensku so zreteľom na spoločensky zodpovedné podnikanie. Teoretická analýza a vysvetlenie základných pojmov externalít, globalizácie a SZP. Správanie nadnárodných korporácií a možnosti eliminácie dopadov.