Vplyv finančných derivátov na finančnú a dlhovú krízu - Napolitano, Barbara
Analýza finančnej a dlhovej krízy a analýza faktorov, ktoré ju spôsobili. Vplyv finančných derivátov na vznik finančnej a dlhovej krízy. Finančné deriváty a ich miesto vo finančnej a dlhovej kríze.