Determinanty tvorby úspor - Záhumenská, Martina
Základné teoretické východiská identifikujúce dôchodok a bohatstvo ako hlavné faktory ovplyvňujúce tvorbu úspor. Determinanty a subdeterminanty tvorby úspor domácností.