Ďalší krok pri riešení krízy v Európskej únii - banková únia - Tkáčová, Daniela, 1954-
Ďalší krok na eliminovanie konkrétnych rizík v eurozóne - banková únia. Banková únia a jednotný trh. Jednotný mechanizmus dohľadu. Európsky orgán pre bankovníctvo (EBA). Ďalšie kroky pri riešení kríz.