Zámery inteligentného, udržateľného a inkluzívneho rastu v kontexte stratégie Európa 2020 - Gonda, Vladimír
Ciele stratégie Európa 2020 v oblasti inteligentného rastu, udržateľného rastu a inkluzívneho rastu.