Harmonizácia fiškálnych politík ako predpoklad ďalšieho fungovania hospodárskej a menovej únie - Líšková, Barbara
Problémy a výzvy harmonizácie fiškálnych politík. Priebeh implementácie bankovej a fiškálnej únie. Vytvorenie atraktívneho hospodárskeho prostredia pre všetkých. Implementácia Paktu euro plus a novej reformy Paktu stability a rastu.