Analýza vývoja platobnej bilancie SR v období 2001-2010 - Kozmová, Lucia
Platobná bilancia a problematika s ňou spojená je veľmi dôležitá najmä z hľadiska stabilného fungovania ekonomiky ako súčasti globálneho ekonomického systému. Analýza vývoja platobnej bilancie SR v období medzi rokmi 2001-2010.