Otázniky nad významom HDP a možnosťami alternatívnych makroekonomických ukazovateľov - Lisý, Ján
Základné vymedzenie HDP. Nedostatky a nepresnosti HDP. Ukazovateľ čistý ekonomický blahobyt. Nový makroekonomický ukazovateľ - pravý ekonomický rozvoj (Genuine progress indicator – GPI). Index ľudského rozvoja. Ekonomický blahobyt. Index zdravej spoločnosti.