Trend vývoja ľudských zdrojov v bankovom sektore počas finančnej krízy v SR - Kováč, Filip
Vplyv hospodárskej a finančnej krízy na trendy v bankovníctve. Znižovanie počtu zamestnancov a úspora nákladov. Trend vývoja ľudských zdrojov v bankovníctve. Vývoj počtu pracovníkov v bankovom sektore v SR v rokoch 2006 až 2012.