Teoretický pohľad na príčiny vzniku dlhovej krízy a na novú finančnú architektúru - Janečková, Dominika
Názory na vznik novej finančnej architektúry, ktorej výsledkom by bol vznik nových medzinárodných finančných centier a nastavenie medzinárodných finančných štandardov pre identifikáciu budúcich zdrojov nákazy finančného systému.