Vývoj hospodárstva SR od vzniku SR do súčasnosti z pohľadu vývoja inflácie - Poláčková, Hana, 1968-
Analýza faktorov ovplyvňujúcich vývoj inflácie v Slovenskej republike od r. 1990. Miera inflácie od r. 1989 do 2010. Slovensko po menovej odluke. Vybrané ekonomické ukazovatele: HDP, miera inflácie, miera nezamestnanosti. Slovensko po vstupe do Európskej únie a po vstupe do eurozóny. Situácia v Slovenskej republike po r. 2009. Rozpočtový deficit a verejný dlh (2009-2011).