Význam konceptu lovemarks v medzinárodnom marketingu - Šášiková, Mária
Koncept lovemarks - definovanie, vývoj. Rozdiely medzi brandom a lovemark. Príklady úspešných lovemarks konceptov na Slovensku a v Českej republike.