Hospodárska politika Fínska – inšpiratívne oblasti pre SR - Vargová, Andrea
Inovačná a vzdelávacia politika Fínska - možný zdroj inšpirácie pre Slovensko. Fínsko podľa posledného hodnotenia Svetového ekonomického fóra.