Prosperita v kontexte 21. storočia - Rozborilová, Dária
Ekonomický rast a prosperita. Indikátory prosperity. Legatum prosperity index (LPI). Poradie krajín OECD podľa jednotlivých indexov prosperity. Komparácia postavenia krajín OECD na základe indexu šťastnej planéty a indexu ľudského rozvoja.