Postavenie slovenských domácností v spotrebe zameranej na mimopracovnú sféru kvality života v porovnaní s vybranými krajinami EÚ - Psárska, Marianna
Ttri hlavné skupiny faktorov, ktoré vplývajú na spotrebu domácností. Životná úroveň a príjmová situácia v Slovenskej republike a v EÚ. Čisté peňažné výdavky domácností v SR a EÚ so zameraním na mimopracovnú sféru kvality života (potraviny a nealkoholické nápoje, alkoholické nápoje a tabak, odievanie, bývanie, voda, elektrina, plyn, nábytok, zdravotníctvo, 2004-2011).