Udržateľný rast v kontexte stratégie "Európa 2020" - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Trvalo udržateľný rast ako jedna z hlavných osí stratégie Európa 2020. Predpoklady realizácie "zeleného rastu". Financovanie trvalo udržateľného rastu. Pohľad popredného francúzskeho ekonóma, M. Agliettu, na súčasný ekonomický systém.