Udržaťeľnosť ekonomického rastu SR v rámci eurozóny - Trnovský, Karol, 1983-
Teória a udržateľný ekonomický rast. Aspekty trvalo udržateľného rozvoja. Východiská ekonomiky Slovenskej republiky a skúsenosti v iných krajinách. Nepriaznivý budúci vývoj SR.