Mzdové ohodnotenie v SR v kontexte ekonomického vývoja - Rievajová, Eva
Vývoj priemernej mesačnej mzdy v Slovenskej republike podľa vybraných charakteristík (2006-2011). Minimálna mzda. Podiel zamestnancov s minimálnou mzdou na celkovom počte zamestnancov.