Minimálne mzdy vyjadrené v paritách kúpnej sily v krajinách EÚ a na Slovensku - Pogány, Tomáš
Charakteristika minimálnej mzdy a klasifikácia zamestnanosti. Minimálne mzdy vyjadrené v paritách kúpnej sily. Minimálne mzdy v členských štátoch EÚ, v Chorvátsku, Turecku a v USA (júl 2011). Úroveň minimálnych miezd vo vzťahu k priemerným hrubým mesačným mzdám. Vývoj minimálnej mzdy na Slovensku (2004-2011). Aktuálny stav minimálnej mzdy v krajinách EÚ.