Implementácia procesného riadenia - Oško, Pavol
Charakteristika a schéma procesu. Od funkčného riadenia k procesnému. Porovnanie funkčného a procesného prístupu k riadeniu. Orientácia procesného riadenia na požiadavky zákazníka. Zavádzanie procesného riadenia organizácie. Monitorovanie, meranie výkonnosti procesov a ich neustále zlepšovanie.