Typológia podnikateľských modelov - Pfundtnerová, Martina
Typológia podnikateľských modelov podľa Dona Debelaka. Šesť elementov podnikateľského modelu. Zhodnotenie podnikateľského modelu na základe GEL faktorov. Typológia podnikateľských modelov podľa Osterwaldera a Pigneura. Nezväzujúci podnikateľský model. Podnikateľský model "Dlhý chvost". Multistranný podnikateľský model. Bezplatný podnikateľský model. Otvorený podnikateľský model. Typológia podnikateľských modelov na základe významu ľudských zdrojov.