Externé podnikateľské prostredie a jeho vplyv na vybrané odvetvie v Slovenskej republike - Piačková, Alexandra
Cestovný ruch ako súčasť rozvoja regiónu. Ekonomický vplyv cestovného ruchu na rozvoj regiónu. Cestovný ruch v Trenčianskom kraji. Kapacity ubytovacích zariadení cestovného ruchu v Trenčianskom kraji v období 2006-2011. Podiel návštevníkov zo zahraničia v Trenčianskom kraji v roku 2011. Počet návštevníkov v okrese Prievidza v období 2006-2011.