Trvalo udržateľný inovačný rozvoj podniku - Závadský, Ján
Trvalo udržateľný inovačný rozvoj podniku a jeho základné predpoklady. Teória systémov a biológie. Holistický model inovačného rozvoja založený na troch prístupoch identifikácie inovačného potenciálu. Prvým prístupom je organizačný audit na identifikáciu kritických miest v štruktúre, procesoch a okolí podniku. Druhým prístupom je meranie a hodnotenie výkonnosti podniku sústavou ukazovateľov operatívnej a strategickej výkonnosti. Posledným prístupom je inovačná aktivita zainteresovaných strán.