Úlohy informácií, identifikácie a evidencie v manažmente - Polačko, Vladimír
Čo je informácia z odborného hľadiska. Laické chápanie informácie. Vlastnosti informácií. Klasifikácia informácií a ich zdroje. Podnikanie, podnikateľ, podnik, výrobné faktory a informácie. Pojem manažment, rozhodovanie, kontrola. Charakteristika pojmov definícia, identifikácia, evidencia.