Využívanie nástrojov marketingovej komunikácie v prostredí mestských úradov - Božíková, Alica
Marketingový prístup k riadeniu samosprávy. Potreby, priania a názory svojich cieľových segmentov. Informácie o tom, čo sa v území plánuje z hľadiska rozvoja, poskytovaných služieb a podobne. Marketingová komunikácia ako efektívny a účinný nástroj na prenos informácií v samospráve.