Rozpočtové metódy v kontexe plánovania v samospráve - Hronec, Štefan
Hlavné úlohy organizácie finančného plánovania vo verejnom sektore. Stanovenie poslania, cieľov, prostriedkov a ich finančné zabezpečenie, ktorými sa budú realizovať.