Možnosti aktivizácie študentov - Rybárová, Daniela, 1967-
Vo vysokoškolskej výučbe ekonomických predmetov je vhodné poznať a uplatňovať niektoré didaktické zásady od ktorých závisí efektívnosť vzdelávacích procesov. Skúsenosti z úspešného vyučovania predchádzajúcich pedagogických generácií, ktoré boli teóriou zdôvodnené, potvrdené a pedagogickou praxou overené.