Cieľové náklady - zvyšovanie výkonnosti firmy - Serina, Pavol
Tradičný a moderný prístup riadenia nákladov. Zvyšovanie výkonnosti firmy pomocou cieľových nákladov. Moderná metóda riadenia cieľových nákladov. Model metódy cieľových nákladov. Využitie metódy cieľových nákladov pri znižovaní nákladov. Prínosy metódy cieľových nákladov.