Podnikanie na Slovensku a možnosti podnikateľského vzdelávania - Uhliar, Miroslav, 1981-
Pre úspešné podnikanie začínajúcich mladých podnikateľov a podnikateľskú činnosť na Slovensku sú mimoriadne dôležité znalosti získané počas štúdia vo vzdelávacích inštitúciach. Rozšírenie a využitie e-learningu a komplexné, prakticky ladené prípadové štúdie v predmete Podnikové hospodárstvo.