Komparácia prístupov k životnému cyklu podniku - Síbertová, Linda
Vývoj teórie životného cyklu podniku. Prístupy k vymedzeniu fáz životného cyklu podniku. Päťfázový model životného cyklu podniku. Desaťfázový model životného cyklu podniku. Využitie teórie životného cyklu podniku.