Finančná situácia slovenských podnikov v rokoch 2006-2011 - Sovíková, Daniela, 1983-
Vývoj finančnej kondície slovenských podnikov v rokoch 2006-2011. Likvidita, aktivita, zadlženosť a rentabilita slovenských podnikov v sledovanom období.