Podmienky kreativity v organizácii - Suntingerová, Ľudmila
Využitie kreatívneho potenciálu na všetkých systémových a procesových úrovniach podnikového manažmentu je nevyhnutnou úlohou obstátia v hospodárskej konkurencii. Skúsenosti kombinované s intuíciou sú predpokladom a zároveň podmienkou strategického myslenia na budúcnosť, v ktorom sú zhodnocované vlastné šance podnikateľského úspechu. Kreativita je črtou podniku ako celku a nie jednotlivcov, pretože je to podnik, kto musí investovať do vývoja, výroby a marketingu nového produktu.