Manažment – jeho funkcia a pôsobnosť v podnikateľskej sfére - Šíp, Roman
Manažment v trhovom hospodárstve v 21. storočí. Akčný pragmatizmus, aktuálny štatút a funkčná efektívnosť manažmentu. Úlohy a náplň riadiaceho prevádzkového manažmentu. Hnacie faktory podnikateľskej stratégie a marketingu. Eticko-morálne princípy manažéra v podnikateľskej sfére.