Regionální analýza pracovní migrace mezi Českou republikou a Slovenskou republikou - Knězáčková, Radka
Pracovná migrácia medzi Českou republikou a Slovenskou republikou. Analýza a charakter pracovnej migrácie medzi týmito dvoma štátmi po takmer dvadsať ročnom rozdelení Československa.