Vybrané zdroje financovania malých a stredných podnikov - Zimerman, Ladislav
Možnosti financovania malých a stredných podnikov prostredníctvom cudzích zdrojov. Charakteristika cudzích zdrojov financovania podniku a rizikový kapitál. Prístupy podnikateľských subjektov k cudzím finančným zdrojom, a to s akcentom na osobitosti podnikania počas krízy a po nej.