Podniková štruktúra a výsledky poľnohospodárskej výroby na Slovensku - Šúbertová, Elena
Štruktúra foriem vlastníctva a výsledky hospodárenia v slovenskej poľnohospodárskej prvovýrobe. Poľnohospodárska produkcia a celková produkcia podľa vybraných výrobných oblastí SR v roku 2011. Výroba podľa jednotlivých regiónov SR v roku 2011 v prepočte na 1 hektár p. p. Priemerný výsledok hospodárenia na slovenských farmách podľa krajov v roku 2011. Produktivita práce na slovenských farmách podľa krajov v roku 2011.