Metódy hodnotenia a výberu variantov outsourcingu IS/IT - Šupšák, Rastislav, 1988-
Overenie hodnotenia a výberu outsourcingu v dvoch významných organizáciách – v Stredoslovenskej energetike a v Matadore Púchov, ktoré reprezentujú typické modely nákupu IT služieb. Hodnotiace kritériá odberateľov. Outsourcing v spoločnosti Matador. Outsourcing v spoločnosti Stredoslovenská energetika, a.s.. Profil dodávateľa outsourcingu. Analýza outsourcingu v spoločnostiach. Spoločné črty oboch objednávateľov outsourcingu a rozdiely v jednotlivých firmách pri outsourcingu.