Riadenie ľudského kapitálu: nové trendy rozvoja manažéra generácie Z - Tarišková, Natália, 1973-
Metóda merania návratnosti do ľudského kapitálu (Human capital return on investment – HC ROI), ktorá pracuje na princípe "riadenia polarít". Strategické riadenie ľudského kapitálu metódou návratnosti investícií do ľudského kapitálu. Charakteristika pilotného projektu Strategické riadenie ľudského kapitálu. Výsledky projektu.