Controlling - nástroj riadenia zdrojov - Tóth, Miroslav, 1961-
Využitie kontrolingu ako nástroja riadenia verejných zdrojov. Základné funkcie kontrolingu. Verejné zdroje - peniaze daňových poplatníkov. Charakteristika verejného sektora. Základné úlohy, ktoré má kontroling plniť vo verejnom sektore.