Pivovarnictví v Čechách a jeho výsledky - Kotěšovcová, Jana
Analýza českého pivovarníctva, špecifiká odvetvia, rating tuzemských pivovarov podľa ukazateľov rentability, likvidity, aktivity, kapitálovej štruktúry a komparácia výsledkov lídrov trhu s ostatnými pivovarmi v ČR.