Firemná filantropia - Vasilenková, Diana
Charakteristika firemnej filantropie. Formy darcovstva. Spojenie filantropie a iných firemných aktivít. Darcovstvo verzus sponzorstvo. Ako vnímajú firemnú filantropiu ľudia na Slovensku.