Trendy vývoja finančných únikov v oblasti spotrebných daní z liehu v SR - Vlk, Gabriel
Vývoj finančných únikov v oblasti liehu v SR. Spotrebné dane. Daň z pridanej hodnoty. Trend vývoja predpokladaných finančných únikov na cle, spotrebnej dani a DPH pri liehu a výrobkoch z liehu. Porovnanie finančných únikov za odbodie 2008-2011. Opatrenia smerujúce k ochrane finančných záujmov Slovenskej republiky a Európskej únie.