Trendy v zelenom podnikaní - Zajacová, Andrea, 1985-
Zelené podnikanie a jeho charakteristické znaky. Snaha o čistú energiu. Presadzovanie využívania zelených technológií. Zelené podnikanie na vzostupe. Bariéry zeleného podnikania. Praktické opatrenia pre malé a stredné podniky pri vytváraní podmienok trvalo udržateľného rozvoja.