Vzájomný vzťah krízy podniku a hospodárskej krízy - Židó, Marián
Kríza podniku a pohľady autorov publikácií na ňu. Hospodárska kríza. Previazanosť krízy podniku a hospodárskej krízy. Hospodárske cykly. Trvanie jednotlivých hospodárskych cyklov a hnacie oblasti inovácií.