Význam spoločenskej zodpovednosti firiem pre podnikanie - Bujnová, Simona
Analýza prínosov spoločenskej zodpovednosti firiem, kedy ťažiskom je odpoveď na otázku ako vníma slovenská verejnosť spoločensky zodpovedné podnikanie. Realizácia prieskumu o povedomí CSR medzi slovenskými respondentmi.