Vybrané aspekty působení médií v globalizované ekonomice a význam mediální gramotnosti - Urban, Jindřich
Problematika masmediálnych informácií nie je len problémom médií samotných, ale je to predovšetkým problém spoločnosti, v ktorých média fungujú. Pohľad na mediálnu produkciu a najproblematickejšie miesta, a to je oblasť vzťahová, sociálnej interakcie a komunikácie, ktoré zasiahli človeka a ľudskú kultúru.