Medzipredmetové väzby v procese vyučovania predmetu Ruské lingvoreálie - Dulebová, Irina
Lingvoreálie ako mladá hraničná vedná disciplína. Interdisciplinárny charakter vyučovacieho predmetu Ruské lingvoreálie.